×

Tracking & dashboarding - Nextfields

Tracking & Dashboards

Organisaties die draaien op data-driven insights groeien 30% harder. Data helpt je te bepalen welke inspanningen succesvol zijn, zodat je daar verder op kan inzetten. Gerichte groei noemen wij dat. Om data-driven te kunnen worden, helpen wij bij de inrichting van jouw analytics- en datasystemen.

“Marketing zonder data is als autorijden met je ogen dicht”

Daarom helpen we je met het inrichten van jouw web analytics, je tag en event management, inrichting van Data Management Platforms en het opbouwen van intuïtieve dashboards die data vertalen naar inzicht en inzicht naar actie & advies.

OneWorld

GA, GTM & dashboard inrichting

De journalistieke website van OneWorld kreeg dankzij onze Google Analytics implementatie meer inzicht in de prestaties van hun content.

Aanpak

Wat je vraag ook is, we starten altijd met een korte inventarisatie. Hierin brengen we jouw doelen en KPI’s in kaart en zorgen we dat we jouw producten en doelgroep begrijpen. Hierna gaan we in drie stappen aan de slag om ervoor te zorgen dat je inzicht krijgt in jouw data:

Meetplan

We brengen samen met jou in kaart welke meetpunten belangrijk zijn en hoe we deze inzichtelijk kunnen gaan maken.

Inrichting

We zorgen dat alle analytics-platformen juist zijn ingericht en dat alles met hulp van Google Tag Manager correct wordt doorgemeten.

Analytics & optimalisatie

Wanneer de data binnenkomt zorgen we voor duidelijke dashboards die data vertaalt naar inzichten en inzichten naar actie & advies.

B2B Agency nodig?

Stuur een berichtje of bel ons.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 316 22 52 73 57 Een berichtje sturen kan ook door te mailen naar info@nextfields.com. Nog sneller een reactie? Gebruik dan ons contactformulier. We proberen binnen 1 uur te reageren op je bericht.