join our team in amsterdam.

nextfields.stage: Content & Social Media Marketing

Ben je creatief? Vind je het leuk om merken te helpen met het vertellen van hun verhaal? Dan is nextfields. op zoek naar jou!

nextfields. is een jong bedrijf dat bedrijven helpt met digitale strategie, digitale content en digital performance. Zoals je misschien wel hebt gemerkt hebben veel bedrijven moeite met digitaal zichtbaar zijn en digitaal presteren. Dus daar helpen we ze mee. Dit doen we niet met saaie documenten of vage verhalen. We doen het liever met slim, concreet advies of door gewoon onze handen uit de mouwen te steken. En met een flinke dosis humor.

Bij nextfields. werken we in een kleine, maar hechte groep. Toch denken we groot. Dat betekent dat iedereen die bij ons werkt veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid heeft. Daardoor is er altijd ruimte voor je eigen plannen en ideeën.

Leuk dat je onze stageplek bekijkt! Hey! Ik ben Ismay, digital marketeer bij nextfields. en veel bezig met content en social media. Van het schrijven van blogs tot het uitdenken van de contentstrategie voor een klant, het komt hier bij nextfields. allemaal voorbij. Ben jij ook graag creatief bezig? En zoek je een stage waar je écht wat leert en verantwoordelijkheid krijgt? Dan weet ik zeker dat nextfields. goed bij je past.

Als je vragen hebt, let me know! Stuur even een mailtje naar ismay@nextfields.com en ik beantwoord al je vragen.

Ismay kortlever uitgesneden

de stageplek

Veel merken hebben moeite met het vertellen van de juiste verhalen. Wij helpen ze hiermee. Als Content & Social Media Marketeer ben je bezig met het uitvoeren van een content strategie. Dat wil zeggen dat je content maakt volgens bepaalde formats en volgens een bepaalde kalender. Natuurlijk komt daar ook veel creativiteit en vrijheid bij kijken.

Het belangrijkste is je leergierigheid en enthousiasme. Over schrijven, editen en het werken met mensen. Daarnaast vinden we het leuk als je sociaal bent en graag in een divers team werkt. Als je kunt tafelvoetballen vinden we dat ook een grote plus. De start en duur van je stage is in overleg. Zo weten we zeker dat jij op het juiste moment kunt beginnen!

Een paar van onze opdrachtgevers:

jouw profiel

  • Je doet HBO of WO
  • Goed in het schrijven van blogs & artikelen voor verschillende doelgroepen
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar (voorkeur voor 40uur)
  • Creatief en handig met het uitzoeken van mooi beeld bij je teksten
  • Ervaring met Illustrator, Photoshop is een plus, net als SEO-proof schrijven

wat wij jou bieden

  • De kans om onderdeel te worden van een jong, informeel en ambitieus team
  • Een stijle leercurve, vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Een betrokken stagebegeleider die je helpt bij jouw leerdoelen
  • Een prima stagevergoeding
  • Een schitterende werkplek in Amsterdam

kom je ons team versterken?

Vul het formulier en we nodigen je graag uit op ons kantoor aan het Vondelpark. Natuurlijk met een kop koffie en een potje tafelvoetbal. Vragen? Stuur een e-mail naar jobs@nextfields.com
Logo Nextfields wit
We grow digital business.
info@nextfields.com
Van Eeghenstraat 98
1071 GL Amsterdam
+316 2252 7357