join our team in amsterdam.

nextfields.stage: UX, Data Visualization & Dashboarding

Hou jij ervan om complexe situaties met UX begrijpelijk te maken voor iedereen? Kun jij goed met data omgaan? En doe je dit graag op een aantrekkelijke en visuele manier? Dan is nextfields. op zoek naar jou!

nextfields. is een jong bedrijf dat bedrijven helpt met digitale strategie, digitale content en digital performance. Zoals je misschien wel hebt gemerkt hebben veel bedrijven moeite met digitaal zichtbaar zijn en digitaal presteren. Dus daar helpen we ze mee. Dit doen we niet met saaie documenten of vage verhalen. We doen het liever met slim, concreet advies of door gewoon onze handen uit de mouwen te steken. En met een flinke dosis humor.

Bij nextfields. werken we in een kleine, maar hechte groep. Toch denken we groot. Dat betekent dat iedereen die bij ons werkt veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid heeft. Daardoor is er altijd ruimte voor je eigen plannen en ideeën.

Leuk dat je onze stageplek bekijkt! Hi! Ik ben Roel, en ik zal jouw stagebegeleider binnen nextfields. zijn. Je zit hier elke dag op ons prachtige kantoor, dus je zult veel feedback krijgen van iedereen. We zijn actief bezig met jouw groeiproces en zorgen ervoor dat je jouw leerdoelen behaalt! Ben je op zoek naar een plek waar je vrijheid én verantwoordelijkheid hebt? Dan weet ik zeker dat nextfields. goed bij je past. 

Als je vragen hebt, let me know! Stuur even een mailtje naar roel@nextfields.com en ik beantwoord al je vragen.

de stageplek

Tijdens deze stage zoeken we een ambitieuze stagiair die bezig gaat zijn met UX en Data Visualization. Je werkt op het raakvlak van UX, data visualisatie en data-analyse. Dat betekent dat je de juiste informatie op een begrijpelijke en overzichtelijke manier weergeeft. Hiervoor leer je technischer te kijken naar data, en dit te vertalen naar een overzichtelijk dashboard. En hiervoor komt je UX-kennis weer kijken. Kortom, een uitdagende opdracht!

Het belangrijkste is je leergierigheid en enthousiasme. Over UX & Data. Daarnaast vinden we het leuk als je sociaal bent en graag in een divers team werkt. Als je kunt tafelvoetballen vinden we dat ook een grote plus.

Een paar van onze opdrachtgevers:

jouw profiel

  • Je doet HBO of WO
  • Pragmatisch ingesteld en hebt zin om om hands on mee te werken in een scale up
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar (voorkeur voor 40uur)
  • Kennis van Illustrator en Photoshop
  • Ervaring met Google Analytics, Google Data Studio, Hotjar of Microsoft PowerBi is een plus

wat wij jou bieden

  • De kans om onderdeel te worden van een jong, informeel en ambitieus team
  • Een stijle leercurve, vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Een betrokken stagebegeleider die je helpt bij jouw leerdoelen
  • Een prima stagevergoeding
  • Een schitterende werkplek in Amsterdam

kom je ons team versterken?

Vul het formulier en we nodigen je graag uit op ons kantoor aan het Vondelpark. Natuurlijk met een kop koffie en een potje tafelvoetbal. Vragen? Stuur een e-mail naar jobs@nextfields.com
Logo Nextfields wit
We grow digital business.
info@nextfields.com
Van Eeghenstraat 98
1071 GL Amsterdam
+316 2252 7357