×

Paid Marketing - Nextfields

Paid marketing

Als bedrijf weet je dat relevante content onmisbaar is wanneer je goede leads wilt genereren. Maar helaas is het creëren van interessante content alleen niet genoeg, het is belangrijk dat de content ook echt daadwerkelijk wordt gezien door jouw potentiële klant.

Paid Marketing

"Betaalde promotie is een van de snelste manieren om prospects te helpen jouw merk te leren kennen."

Met paid marketing koop je advertenties die je op specifieke doelgroepen kunt richten. Hierbij selecteer je een specifiek kanaal, zoals Google Ads, LinkedIn of Facebook en definieer je de doelgroep op basis van criteria zoals: locatie, zoektermen, interesses, demografie, eerdere aankopen en andere bezochte pagina's. Binnen deze vorm van marketing betaal je wanneer iemand erop heeft geklikt.

Urban Goddess

Verkeer inkopen die converteert voor webshop

Met slimme data sets optimaliseren we de bidding strategie en passen we slimme (re)targeting toe.

Aanpak

Effectieve paid marketing begint bij de basis; het in kaart brengen van jouw doelen en het begrijpen van de doelgroep. Wat wil je bereiken met de campagnes? Wie is jouw doelgroep? Hoe bereik je die het beste? Wij helpen je met het in kaart brengen hiervan. Achteraf meten we altijd de effectiviteit van de campagnes aan de hand van vooraf opgestelde doelen.

Strategie

We luisteren naar jouw verhaal en werken een strategie voor je uit.

Content productie

We creëren voorbeelden van advertentie ontwerpen en copy.

Targeting

We gaan samen op zoek naar de juiste targeting om de gewenste doelgroep te bereiken.

Analyse

We optimaliseren campagnes en bespreken de resultaten met jou.

B2B Agency nodig?

Stuur een berichtje of bel ons.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 316 22 52 73 57 Een berichtje sturen kan ook door te mailen naar info@nextfields.com. Nog sneller een reactie? Gebruik dan ons contactformulier. We proberen binnen 1 uur te reageren op je bericht.