×

CMS Beheer - Marketing - Nextfields

CMS beheer

Je hebt een mooie website live staan en een gebruiksvriendelijk CMS, maar niet genoeg kennis en tijd om deze te beheren. Dan is CMS beheer een uitkomst. Zo blijft jouw site altijd up-to-date.

"Iemand moet de site beheren…"

Niet altijd de leukste taak; de website beheren. Vooral omdat dit enige tijd en kunde verreist. Onze specialisten ontzorgen daarin. Zij maken pagina’s op, optimaliseren deze en zetten ze live. Wij hebben experts voor elk CMS, mét gevoel voor content, jouw huisstijl en conversie.

Florius

Het continue onderhoud om het CMS op orde te houden

Voortdurende Ontwikkeling: Het Beheer van Florius' CMS in Beweging.

Aanpak

CMS beheer specialisten van Nextfields maken pagina’s op in Content Management Systemen als Umbraco, Episerver/Optimizely, Sitecore, Drupal en Wordpress. Zij kunnen als geen ander in elk gewenst tijdframe de website onderhouden en nieuwe pagina’s live zetten.

Analyse

Jullie geven aan wat er met de website moet gebeuren. Bijvoorbeeld hoeveel pagina’s er live moeten live en welke een re-design nodig hebben. We maken daarop een korte analyse en geven inzichtelijk hoeveel tijd het gaat kosten.

Briefing

Als de uren zijn afgestemd, plannen we altijd een korte briefing in tussen de klant en éen van onze specialisten. Zo is direct duidelijk wat er moet gebeuren en kunnen we aan de slag.

Maken, invoeren, designen

Na de briefing gaan onze specialisten aan de slag met het maken van pagina’s of het invoeren van content. Dit doen ze binnen het afgesproken tijdframe.

Live zetten

We zetten de pagina’s live en monitoren deze vervolgens. Moet er tussendoor nog iets worden aangepast? Dan kan dat altijd.

B2B Agency nodig?

Stuur een berichtje of bel ons.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 316 22 52 73 57 Een berichtje sturen kan ook door te mailen naar info@nextfields.com. Nog sneller een reactie? Gebruik dan ons contactformulier. We proberen binnen 1 uur te reageren op je bericht.