×

Social Media Marketing - Nextfields

Social media

Social media marketing is al jarenlang enorm populair en is niet meer weg te denken uit ons leven. Het verschilt heel erg van andere digitale marketing disciplines zoals SEO, SEA en e-mailmarketing. Maar is zeker niet minder waardevol om in te zetten. Wij helpen je daar graag bij.

Social Media

"Klanten die bedrijven op social media volgen, kopen vaker hun producten of diensten."

Je vergroot je naamsbekendheid en bereik van je bedrijf. Ook heeft dit impact op hun koopgedrag. Bij Nextfields tillen we de social mediakanalen naar een hoger niveau, door samen met onze content specialisten en UX designers te kijken naar de juiste strategie en invulling.

Roodhals Capital

Social Media succes voor Roodhals Capital

Meer online zichtbaarheid door een goede strategie, content & teamwork

Aanpak

Het goed inrichten van je social media kanaln begint bij het in kaart brengen van de doelen en het begrijpen van de doelgroep. Op welke kanalen zijn ze actief? Welke content vinden ze interessant? En op welke manier kun je de doelgroep aan je binden? Wij helpen je met het in kaart brengen hiervan.

Strategie

Samen brengen we jouw doelen en de doelgroep in kaart. Ook brainstormen we over de onderwerpen voor nieuwe content formats.

Content productie

We gaan aan de slag met het creëren van formats en presenteren een ‘social plan’. Hierin vermelden we de aanpak en uitvoering die daarbij hoort.

Analyse

Na livegang delen we de resultaten. Hoe scoren de posts? En hoe kunnen we dit eventueel optimaliseren?

2024

LinkedIn B2B Handboek

De afgelopen jaren hebben we honderden LinkedIn posts gemaakt voor bedrijven. Deze kennis willen we graag met je delen.

B2B Agency nodig?

Stuur een berichtje of bel ons.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 316 22 52 73 57 Een berichtje sturen kan ook door te mailen naar info@nextfields.com. Nog sneller een reactie? Gebruik dan ons contactformulier. We proberen binnen 1 uur te reageren op je bericht.