×

Over ons - Nextfields, het no-nonsense bureau voor digitale groei

Innovatief

Innovatief

Wij zijn Nextfields

Nextfields is onderdeel van 4NG. In de Emerce100 heeft 4NG een toppositie (cat. Digital Agency Fullservice middelgroot)

Over ons

Wij zijn Nextfields, het no-nonsense bureau voor digitale groei. Wij helpen organisaties (B2C & B2B) vanuit een strategische basis te versnellen in digitale groei. We staan voor een pragmatische aanpak van strategie, content en performance marketing. Bij ons staat het resultaat van de klant voorop.


Nextfields is opgericht in 2016 en gevestigd in Amsterdam. We zijn de vertrouwde digitale partner van organisaties zoals Talpa Network, Multicopy, Brunel en Catalyze. Nextfields is onderdeel van 4NG, een full service digital agency, met meer dan 300 digitale experts en kantoren door het hele land.


Wij zijn een platte organisatie die bestaat uit diverse experts op het gebied van digitale marketing. Bij ons is iedereen volwaardig lid van het team, of je nu een senior, junior of stagiair bent. Hierdoor heerst er een open, informele en vooral relaxte sfeer op kantoor. We vinden het belangrijk dat iedereen doet waar hij of zij goed in is en leuk vindt en nieuwe ideeën moedigen we dan ook zeker aan!

Wij bedienen een breed scala aan klanten:

We zijn altijd op zoek naar nieuw ambitieuze en getalenteerde mensen met digitale roots. Ben je hands-on, weet je van aanpakken en ben jij thuis in het digitale domein? Stuur ons dan een berichtje en kom een potje tafelvoetbal spelen bij ons op kantoor!

- Sander Stallinga

Onze locaties

Amsterdam

Amsterdam

Willem Fenengastraat 4b, 1096 BN Amsterdam

Driebergen

Driebergen

Hoofdstraat 23, 3971 KA Driebergen

Breda

Breda

Prinsenkade 8, 4811 VB Breda

Wormer

Wormer

Veerdijk 40K, 1531 MS Wormer

Nieuwsgierig?

Stuur een bericht of bel 316 22 52 73 57.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 316 22 52 73 57. Een berichtje sturen kan ook door te mailen naar info@nextfields.com. Nog sneller een reactie? Gebruik ons contactformulier. We proberen binnen 1 uur te reageren op je bericht.