×

Over Nextfields - Ontdek wie wij zijn

Over ons

Over ons

Wij zijn Nextfields

Nextfields is onderdeel van Conclusion Experience. In de Emerce100 heeft Conclusion Experience een toppositie (cat. Digital Agency Fullservice middelgroot)

Wie wij zijn

Wij zijn Nextfields, het no-nonsense bureau voor social media marketing. Wij werken met B2B bedrijven aan social succes, hoe ingewikkeld hun producten of diensten ook zijn. Hierdoor zijn we al jaren de digitale partner van bedrijven als APG, Conclusion, Brunel en Catalyze.


Nextfields is opgericht in 2016 en gevestigd in Amsterdam. Nextfields is onderdeel van Conclusion Experience, een full-service bureau netwerk met meer dan 300 digitale experts verspreid over het hele land.


Wij zijn een platte organisatie waarin mensen met verstand van alle onderdelen van digitale marketing werken. Van design tot performance en van content tot data. Nexties zijn authentiek en staan altijd voor je klaar.


Bij ons ben je echt volwaardig lid van het team. Iedereen beslist mee: of je nou directeur of stagiair bent. Hierdoor hebben we een open, informele en vooral warme sfeer op kantoor. We vinden het belangrijk dat iedereen doet waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Zo blijven we ons altijd ontwikkelen: in het vak, als team en bij klanten.

We zijn altijd op zoek naar ambitieuze en getalenteerde mensen. Weet je van aanpakken en ben jij thuis in het digitale domein? Bekijk onze vacatures, stuur ons een berichtje en kom langs bij ons op kantoor!

Auke van der Grinten, Directeur Nextfields

Onze locaties

Amsterdam

Amsterdam

Willem Fenengastraat 4b, 1096 BN Amsterdam

Driebergen

Driebergen

Hoofdstraat 23, 3971 KA Driebergen

Breda

Breda

Prinsenkade 8, 4811 VB Breda

Wormer

Wormer

Veerdijk 40K, 1531 MS Wormer

Nextfields is LeadInfo partner

LeadInfo herkent zakelijke bezoekers op jouw website en geeft ze weer in een dashboard. Hierdoor kun jij direct contact opnemen met de meest waardevolle bezoekers.

B2B Agency nodig?

Stuur een berichtje of bel ons.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 316 22 52 73 57 Een berichtje sturen kan ook door te mailen naar info@nextfields.com. Nog sneller een reactie? Gebruik dan ons contactformulier. We proberen binnen 1 uur te reageren op je bericht.