×

Over Nextfields - Ontdek wie wij zijn

Ons Team

Wij zijn een platte organisatie waarin mensen met verstand van alle onderdelen van digitale marketing werken. Van design tot performance en van content tot data. Nextfielders zijn authentiek en staan altijd voor je klaar.


Bij ons ben je echt volwaardig lid van het team. Iedereen beslist mee: of je nou directeur of stagiair bent. Hierdoor hebben we een open, informele en vooral relaxte sfeer op kantoor. We vinden het belangrijk dat iedereen doet waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Zo blijven we ons altijd ontwikkelen: in het vak, als team en bij klanten.

Ontmoet onze

Nexties

Sander
Sander - Directeur Nextfields

Na jaren in een corporate setting (onder andere als directeur van NU.nl) vind ik het fantastisch om als ondernemer samen met een talentvol digitaal team aan bureau zijde te werken. Voor mooie B2B klanten pragmatisch een brug slaan van strategie naar executie, van plan naar uitvoering, daar zit onze toegevoegde waarde. Groei staat daarin altijd centraal: harde resultaten en ook persoonlijke groei. We grow digital business!

Auke - Head of Operations

Ik ben gefascineerd door groei en altijd op zoek naar de slimste manier om een digitale business te laten groeien. Meestal begint dit met een duidelijke strategie en een sterk merkverhaal. Zo breng je alle mogelijkheden in kaart en zorg je dat er een sterke basis staat. Maar, een plan is alleen zo goed als de uitvoering ervan. Met mijn creatieve en analytische skills ben ik in staat om de digitale strategieën die ik heb geschreven ook te realiseren. Dit maakt mij inzetbaar op bijna elk digitaal project; van Florius tot Catalyze en van Petplan tot Flexport.

Auke

Performance

Hariya
Hariya - Online Performance Manager

Wat ik zo interessant vind aan de wereld van digital marketing? Elke dag kan je blijven bijleren en je kan steeds nieuwe dingen uitproberen. Experimenteren, analyseren, bijsturen: het is telkens zoeken naar de beste aanpak. Ik hou ervan om via verschillende analysetools in cijfers te duiken om gemiste kansen te vinden en het meest optimale resultaat uit campagnes te halen. Door mijn ervaring op het gebied van performance marketing, weet ik voor elke doelstelling een resultaatgerichte aanpak te realiseren. Ik ben communicatief sterk en data gedreven.

Calvin - Digital Marketeer

Als digitaal marketeer ben ik gefascineerd door groei. Of het nou gaat om SEO, SEA, CRO of Social Media advertising, binnen verschillende marketingactiviteiten weet ik mijn weg te vinden en te zorgen voor optimale groei. Sinds mijn opleiding Commerciële Economie ben ik bezig met online marketing, daarom koos ik er ook voor om vanaf mijn derde jaar te gaan specialiseren in Digital Marketing. Na het afronden van mijn studie ben ik begonnen als Digital Marketeer van de Benelux voor STANLEY Security. Na mijn eerste jaar bij STANLEY Security was ik toe aan een nieuwe uitdaging en maakte ik de stap naar bureauzijde bij Nextfields, waar ik voor verschillende klanten operationele online marketingactiviteiten uitvoer. Bij Nextfields vorm ik door mijn brede inzetbaarheid een goede schakel tussen verschillende online marketingactiviteiten. Door mijn helikopter view kan ik snel verbanden leggen en algemene groei realiseren bij onze klanten.

Calvin
Robin
Robin - Digital Marketeer

Tijdens mijn studie ‘Creative Business’ aan de Hogeschool van Amsterdam ontdekte ik al snel dat mijn talenten en interesses liggen bij het creëren van online marketingstrategieën en het bedenken van creatieve marketingcampagnes. Tijdens mijn afstudeerproject heb ik mijn onderzoek en video vaardigheden goed kunnen ontwikkelen door het maken van een documentaire over de aangiftebereidheid binnen de lhbtiq+ gemeenschap in Amsterdam. Door mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid ben ik bereid om mijzelf meer te verdiepen in meerdere aspecten binnen de digitale marketing om mijzelf zo nog meer te kunnen ontwikkelen en uitdagen.

Content

Siham
Siham - Digital Content Marketeer

Na mijn 1e studiejaar maakte ik de keuze om voor de afstudeerrichting ‘digital marketing’ te kiezen. Dit, omdat ik wist dat dit de “toekomst” zou zijn en waar ik alles over wilde weten en leren. Inmiddels houd ik me al een paar jaar bezig met alles wat met content te maken heeft. Ik creëer graag content voor webpagina’s en socials, maar ook met mailings heb ik ruime ervaring. Ik ben breed inzetbaar op content vlak. Doordat ik nieuwsgierig ben en open sta voor nieuwe uitdagingen leer ik snel de laatste kneepjes van het vak.

Design

Nimmaly
Nimmaly - UX Designer

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in hoe mensen denken en zich online gedragen. Tegelijkertijd ben ik gefascineerd door de digitalisering van ons dagelijks leven. Daarom is de keuze gevallen om mijn creatieve ei kwijt te kunnen in de vorm van ontwerpen en kunst maken. Als UX Designer bij Nextfields denk ik na hoe mensen online interacteren en hoe ik hun flow kan verbeteren. Ik zorg dat het juiste platform/design bij de juiste mensen terecht komt. Mijn kracht ligt bij UX design, Visual Design, Concepting en CMS (front-end) website bouw.

Donny - Digital Designer

Tijdens mijn studie wilde ik mij vooral specialiseren in design, maar door mijn werkzaamheden bij Nextfields heb ik mijzelf op allerlei verschillende gebieden kunnen ontwikkelen. Door mijn oog voor (gebruiksvriendelijk) design weet ik webpagina’s te verbeteren, content op te bouwen en de juiste merkuitingen te creëren. Ik vind het leuk om met nieuwe vraagstukken aan de slag te gaan en ik ga elke uitdaging aan!

Donny
Beau
Beau - Junior UX Designer

Mijn interesse heeft altijd gelegen bij de creativiteit van het online ontwerpen. Hierdoor ben ik ook geswitcht van branch. Ik heb namelijk de fashion industrie ingeruild voor de digitale wereld, om meer bezig te mogen zijn met het online ontwerpen. Daarnaast vind ik het interessant om er achter te komen wat de handelingen van een gebruiker kunnen zijn. Bij Nextfields leer ik hoe de online interactie is van de gebruiker mensen en mag ik hiervoor een passend design creëren. Hierdoor ligt mijn focus op UX design, Visual Design en CMS beheer.

Onze locaties

Amsterdam

Amsterdam

Willem Fenengastraat 4b, 1096 BN Amsterdam

Driebergen

Driebergen

Hoofdstraat 23, 3971 KA Driebergen

Breda

Breda

Prinsenkade 8, 4811 VB Breda

Wormer

Wormer

Veerdijk 40K, 1531 MS Wormer

B2B Agency nodig?

Stuur een berichtje of bel ons.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 316 22 52 73 57 Een berichtje sturen kan ook door te mailen naar info@nextfields.com. Nog sneller een reactie? Gebruik dan ons contactformulier. We proberen binnen 1 uur te reageren op je bericht.